Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Πρακτικός οδηγός πρόσθετων στοιχείων
Αριθμοί Ε: Πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμά μας
Ibrahim Elmadfa, Erich Muskat, Doris Fritzsche
[Καρακώτσογλου]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων
Δημήτριος Μπόσκος
[Γαρταγάνης Δ. Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
Ευάγγελος Δ. Πανέρας
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
Κωνσταντίνα Τζιά, Αλέξανδρος Τσιαπούρης
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Παναγιώτης Σ. Ρόδης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[University Studio Press]
Περισσότερα