Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Τρόφιμα
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων
Ανθιμία Μ. Μπατρίνου
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Μικροβιολογία τροφίμων
Thomas J. Montville, Karl R. Matthews
[Ίων]
Περισσότερα -
Φάκελος Monsanto
Ένας γενετικός εφιάλτης: Από τη διοξίνη στους ΓΤΟ, μία πολυεθνική που θέλει το καλό σας
Marie - Monique Robin
[Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός]
Περισσότερα -
Τεχνολογία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Σπύρος Νικολάου, Κωνσταντίνα Νασοπούλου, Γιάννης Ζαμπετάκης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Γεωργία, περιβάλλον, διατροφή
Η ελληνική γεωργία στο παγκόσμιο αγροτροφικό σύστημα
Ευάγγελος Νικολαΐδης
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα
Φραγκίσκος Γαΐτης
[Έμβρυο]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων
Ευάγγελος Σ. Λάζος
[Interbooks]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων
Ευάγγελος Σ. Λάζος
[Interbooks]
Περισσότερα -
Η αρπαγή της σοδειάς
Η ληστεία της παγκόσμιας παραγωγής τροφής
Vandana Shiva
[Εξάρχεια]
Περισσότερα -
Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Γάλα και προϊόντα γάλακτος
Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
[Ίων]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία
Κωνσταντίνος Κοτροκόης, Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκης
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Ειδικά θέματα ποιότητας
Εφαρμογές στη γεωργία και στα τρόφιμα
Φίλιππος Ι. Καρυπίδης
[Ζήτη]
Περισσότερα -
Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Εργαστηριακός οδηγός
Συλλογικό έργο, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας, Κωνσταντίνα Τζίφα
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Σπόροι της απάτης
Αποκαλύπτοντας τα ψέματα εταιρειών και κυβερνήσεων σχετικά με την ασφάλεια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Jeffrey M. Smith
[Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Hermann Gruner, Reinhold Metz
[Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
HACCP, ISO 9000:2000
Γιάννης Τσακνής
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα