*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 27,77 €
Τρόφιμα
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
Συγγραφή: · Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2011 από "Τζιόλα"
Σελ.:343 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-349-4
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Τροφή" "Τροφή και ποτά - Συντήρηση"
[...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σύστασης και προέλευσης των τροφίμων. Αναλύονται επίσης τα αίτια των αλλοιώσεων των συστατικών τους και όλων των ομάδων τους, καθώς και τόσο οι κλασσικές όσο και οι σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας, που έχουν ως βασική στόχευση τη συντήρηση των τροφίμων, δηλαδή την παράταση της ζωής τους στο ράφι. Τέλος, εξετάζονται τα σημαντικότερα υλικά που αξιοποιούνται στη συσκευασία των τροφίμων, καθώς και οι πλέον σύγχρονες τάσεις σ' αυτόν τον πολύ σημαντικό και ευαίσθητο για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων επιστημονικό τομέα.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
(2023) Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία, Τζιόλα
(2012) Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, Τζιόλα
(2011) Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών, Τζιόλα
(2011) Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία, Τζιόλα