Βιβλία
-
Τι τρώμε...
Ένας επιστήμονας στην κουζίνα μας
Κωνσταντίνος Φασσέας
[Δίαυλος]
Περισσότερα -
Τρόφιμα
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία
Πάρις Κυπαρισσίου
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Tροφογνωσία, εμπορευματογνωσία
Πάρις Κυπαρισσίου, Σταματία Μαζαράκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας
Χρίστος Δ. Θωμόπουλος
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα -
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Δημήτρης Β. Βάσσος
[Ίων]
Περισσότερα -
Συντηρώ φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα και πουλερικά
Αποξήρανση, αλιπάστωση, κάπνιση, οξέωση, συντήρηση σε ζάχαρη και αλκοόλ, παρασκευή λουκάνικων και σαλαμιών, αρωματισμένα έλαια και όξη, ζύμωση, εμφιάλωση και κονσερβοποίηση, εξώθηση αέρα, κατάψυξη και πάνω από 50 νοστιμότατες συνταγές
Nick Sandler, Johnny Acton
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Οι γεύσεις του Μωριά
Παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου: Παρασκευή, συντήρηση, διατήρηση τροφών, ποτών, αναψυκτικών, λαχανικών, φρούτων, ζυμαρικών
Θηρεσία Κοντογιάννη
[Μαινάς]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Ιωάννης Γ. Μπλούκας
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Art of Text]
Περισσότερα -
Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Ευσέβιος Χατζηκώστας
[Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων]
Περισσότερα