*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 24,34 €
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Συγγραφή: · Δημήτρης Β. Βάσσος
Έκδοση: 2006 από "Ίων"
Σελ.:279 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-524-3
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Τροφή" "Τροφή και ποτά - Συντήρηση"
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
(2004) Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή, Παπασωτηρίου