*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 22,32 €
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Συγγραφή: ·Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
Έκδοση: 2003 από "Art of Text"
Σελ.:396 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-312-117-7
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Βιομηχανία ειδικών προϊόντων" "Τροφή και ποτά - Συντήρηση"
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ επί σειρά ετών.
Προστέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
(2012) Σωστή διατροφή και υγεία, Καραουλάνης Γεώργιος Δ.
(2009) Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή, Σταμούλη Α.Ε.
(2007) Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών, Σταμούλη Α.Ε.
(2005) Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων, Σταμούλη Α.Ε.