*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,74 €
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
"Der Junge Koch: Die Junge Kochin" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη
Επιμέλεια: ·Ιωάννης Χατήρης
Έκδοση: Μάρτιος 2008 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:114 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-435-8
Θέμα: "Διατροφή" "Τροφή - Τεχνολογία"
Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.
(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων
(2013) Επάγγελμα Σερβιτόρος, Ίων
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις