*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επάγγελμα Μάγειρας

Επαγγελματική Μαγειρική


Συγγραφή: ·Reinhold Metz ·Hermann Gruner
Έκδοση: Ιανουάριος 2014 από "Ίων"
Σελ.:562 (17χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-089-1


Θέμα: "Επαγγελματική εκπαίδευση"

Η 32η έκδοση του βιβλίου "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΡΙΚΗ” που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.
Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.
Με τον τρόπο αυτό, η “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΡΙΚΗ” αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:
• ένα εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
• ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα,
• ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία.
Βασικό χαρακτηριστικό του, αποτελεί η άρτια μεθοδολογική - διδακτική συγκρότησή του:
• η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
• η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί στην εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
• η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση δύσκολων εννοιών,
• οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών. Προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να καταρτιστεί εύκολα και γρήγορα, το έργο:
• περιλαμβάνει διεξοδική περιγραφή της δομής του,
• περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας,
• περιέχει ένα συνταγολόγιο με 650 συνταγές.
Προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να εργάζονται αυτόνομα, το βιβλίο, στην αρχή των τεσσάρων πρώτων ενοτήτων, προσφέρει πρακτικά πειράματα βασιζόμενα στη θεωρία, ασκήσεις κατανόησης της θεωρίας και προβληματισμούς προς σκέψη στο τέλος των ενοτήτων,
• δοκιμασμένες συνταγές,
• σαφή περιγραφή κι απεικόνιση των βημάτων και της πορείας εργασίας. Τέλος, η διδακτική της συμπεριφοράς προς τον πελάτη συνίσταται:
• σε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του
σε προγραμματισμό και διεξαγωγή εκδηλώσεων

(2013) Επάγγελμα Σερβιτόρος, Ίων

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας