*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επάγγελμα Σερβιτόρος

Εισαγωγή στη Γαστρονομία


Συγγραφή: ·Reinhold Metz ·Hermann Gruner
Έκδοση: Δεκέμβριος 2013 από "Ίων"
Σελ.:144 (17χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-101-3


Θέμα: "Επαγγελματική εκπαίδευση"

Η 27η έκδοση του βιβλίου “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση του βιβλίου κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.

Η εξέταση των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Χάρη στο νέο φωτογραφικό υλικό και τις νέες απεικονίσεις έχουν γίνει αξιόλογες προ-σθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, η “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:
• ένα σημαντικό εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
• ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα,
• ένα βασικό εγχειρίδιο, απαραίτητο για την όποια μελλοντική επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του αποτελεί η άρτια μεθοδολογική - διδακτική συγκρότησή του:
• η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων, που βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
• η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί σταδιακά στην ολοκληρωτική εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
• η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση των δύσκολων εννοιών,
• οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται τη βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών.

(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας