*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 8,96 €
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
Συγγραφή: · Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
Έκδοση: 1993 από "University Studio Press"
Σελ.:164 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0147-5
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Βιομηχανία ειδικών προϊόντων"
Μη διαθέσιμη
(2012) Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης, Κυριακίδη Αφοί
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2002) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, Σύγχρονη Παιδεία
(1993) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως, University Studio Press