*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,65 €
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
Συγγραφή: · Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
Έκδοση: 1993 από "University Studio Press"
Σελ.:345 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0148-3
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Μη διαθέσιμη
(2012) Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης, Κυριακίδη Αφοί
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2002) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, Σύγχρονη Παιδεία
(1993) Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων, University Studio Press