Κατηγορίες για "Τροφή και ποτά"
- Αρτοποιία
- Βασιλικός πολτός
- Γαστρονομία
- Διατροφή
- Ζαχαροπλαστική
- Θερμίδες
- Κρέας
- Μαγειρική
- Μαγειρική (Βότανα)
- Μαγειρική (Όσπρια)
- Μαγειρική (Πίτες)
- Μαγειρική (Ρύζι)
- Μαγειρική (Σάλτσες)
- Μαγειρική (Ψάρια)
- Ποτά
- Ποτά (Μη αλκοολούχα)
- Τροφή
- Τροφή και ποτά - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά
- Τροφή και ποτά - Συντήρηση
- Φρούτα
- Ψωμί
Βιβλία για "Τροφή και ποτά"
-
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Hermann Gruner, Reinhold Metz
[Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Μαρμελάδες
Κομπόστες, φρουί γκλασέ, ζαχαρωτά, ζελέ, φρούτα σε αλκοόλ
Gabrielle Colditz
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Ευσέβιος Χατζηκώστας
[Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων]
Περισσότερα -
Ο παστουρμάς
Παύλος Ερευνίδης
[Στάχυ]
Περισσότερα -
Θερμιδομετρητής έτοιμων φαγητών
Lala Cook
[Erian]
Περισσότερα -
Γιαούρτι
Ευχαριστώ, θα πάρω
Ερμιόνη Σφυρή
[Φυτράκης Α.Ε.]
Περισσότερα -
Πίνακες συνθέσεως τροφίμων και ελληνικών φαγητών
Αντωνία Τριχοπούλου
[Ιδιωτική Έκδοση]
Περισσότερα -
Ποιότητα ζωής
Κουζίνα: Βασικές γνώσεις, οδηγός των τροφών
Ninette Lyon, Marine Pitoëff, Nicole Simon, κ.ά.
[Αγγελάκη Εκδόσεις]
Περισσότερα