*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 8,93 €
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
"Der Junge Koch - Die Junge Kochin" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη
Έκδοση: 2002 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:114 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-327-0
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Τροφή και ποτά"
Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.
(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων
(2013) Επάγγελμα Σερβιτόρος, Ίων
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις