
*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 6,51 €
Ελληνική κουζίνα και κρασιά
300 παραδοσιακές συνταγές: Μαγειρική, ζαχαροπλαστική, κρασιά
Συγγραφή: ·Γεώργιος Βύρας
Φωτογραφία: · Γιάννης Γιαννέλος
Έκδοση: 2004 από "Αδάμ - Πέργαμος"
Σελ.:191 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-500-398-8
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Ζαχαροπλαστική" "Οίνος"
Οι παραδοσιακές συνταγές που αναφέρονται σε αυτή την έκδοση προέρχονται από όλο τον ελλαδικό χώρο και χαρακτηρίζονται από ποικιλία και ποιότητα. Είναι απλές και έχουν ήδη δοκιμαστεί από εμάς τους ίδιους. Την κατανόηση των οδηγιών βοηθά και η πλούσια και πρωτότυπη εικονογράφηση που τις συνοδεύει. Ελπίζουμε μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου να καταφέρουμε να σας μεταδώσουμε τη μοσχοβολιά των φαγητών μας που, μαγειρεμένα με το αγνό ντόπιο λάδι ελιάς και αρωματισμένα με τα άφθονα μυρωδικά χόρτα που φυτρώνουν στον τόπο μας, στολίζουν τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι του Έλληνα. Και μην ξεχνάτε! Ένα καλό γεύμα πάντα συνοδεύεται από ένα ποτήρι καλόπιοτο κρασί, λευκό, ρετσίνα ή μπρούσκο.
(2004) Cuisine et vins de Grece, Αδάμ - Πέργαμος
(2004) Griechische Kochkunst und Weine, Αδάμ - Πέργαμος
(2004) Cucina e vini della Grecia, Αδάμ - Πέργαμος
() Traditionell Grekisk matlagning, Αδάμ - Πέργαμος
() Tradizionale cucina greca, Αδάμ - Πέργαμος
() De traditionele griekse keuken, Αδάμ - Πέργαμος
() Die Traditionelle Griechische Küche, Αδάμ - Πέργαμος
() La cuisine grecque traditionelle, Αδάμ - Πέργαμος