Βιβλία
-
Κρασί
Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας
Marnie Old
[Ψυχογιός]
Περισσότερα -
Οι πρωτοπόροι του μοσχοφίλερου
Κείμενα - ντοκουμέντα οινοποιών από το 1859 έως το 1934. ΤΕΓΕΑ ~ ΤΡΙΠΟΛΗ ~ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ
Κώστας Σπυρόπουλος
[Ιωλκός]
Περισσότερα -
Του κόσμου τα παράξενα κρασιά
Μαρία Τζίτζη
[Νεφέλη]
Περισσότερα -
Μάρκετινγκ Οίνου και αποσταγμάτων
Πρόγραμμα δράσης, τεχνικές πωλήσεων, στρατηγικές
Emmanuelle Rouzet, Gerard Sequin
[Προπομπός]
Περισσότερα -
Κρασί. Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας
Χρώμα, άρωμα, γεύση, υφή
Marnie Old
[Ψυχογιός]
Περισσότερα -
Με Κρασί και Ελληνικά
Συνταγές για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι καινούριο και ταυτόχρονα οικείο
Νίκη Μηταρέα
[Εκδόσεις Πατάκη]
Περισσότερα -
Οι ψυχολογικές επιδράσεις του κρασιού
Edmondo de Amicis
[Αρμίδα]
Περισσότερα -
Το βιβλίο του κρασιού
Συλλογικό έργο, Γιώργος Βέκιος, Διονύσης Κούκης, Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Το δώρο του Διονύσου
Μυθολογία του κρασιού στην κεντρική Ιταλία (Molise) και τη βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία)
[Υπουργείο Πολιτισμού. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης]
Περισσότερα -
Ημερολόγιο 2012: Το κρασί και τα μυστικά του
Γιάννος Κωνσταντίνου
[Μεταίχμιο]
Περισσότερα -
Σύγχρονες αμπελοοινικές τάσεις
Η πρόκληση της Ηλείας: Επιστημονικό συμπόσιο: Κτήμα Μερκούρη, Καρακοχώρι Ηλείας
Συλλογικό έργο, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Σωτηρούδας, Μάριος Δεσύλλας, Κατερίνα Μπινιάρη, Pierre Marie Guillaume, Χαρά Σπινθηροπούλου, Στέφανος Κουνδουράς, Γιάννης Κανάκης, Κυριάκος Κυνηγόπουλος, Τίνα Καλίθρακα, Θανάσης Παρπαρούσης, Πάρις Τσάρτας, Άγγελος Ρούβαλης, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Μανόλης Ν. Σταυρακάκης, Γεώργιος Κοτσερίδης
[Γαβριηλίδης]
Περισσότερα -
Alpha Wine Guide 2011
Τα 1100 καλύτερα ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα
Διονύσης Κούκης, Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Αθηνόραμα]
Περισσότερα -
Πώς να "σκοτώσετε" τον sommelier σας
Σωτηρία Στράτη
[Ζήτη]
Περισσότερα -
Alpha Wine Guide 2010
Τα 1150 καλύτερα ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα
Διονύσης Κούκης, Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Αθηνόραμα]
Περισσότερα -
Οδηγός οίνου 2011
Τα κρασιά της χρονιάς: 317 επιλογές από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα· Ερυθρά, λευκά, ροζέ, γλυκά, βιολογικά, αφρώδη, γκράπες και ρετσίνες: Τα χαρακτηριστικά τους, πώς να τα συνδυάσετε, πόσο κοστίζουν
[Η Καθημερινή]
Περισσότερα -
Alpha Wine Guide 2009
Διονύσης Κούκης, Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Αθηνόραμα]
Περισσότερα -
Το μικρό βιβλίο του κρασιού
Erik Bentsen
[Δαρδανός Χρήστος Ε.]
Περισσότερα -
Στοιχεία οινολογίας
Η τέχνη του οινοχόου
Μαρία Τζίτζη, Πάρις Κυπαρισσίου
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Ο ερωτισμός του κρασιού
Jean - Luc Hennig
[Κασταλία]
Περισσότερα -
ГРЕУЕСКАЯ КУΛИНАРИЯ И ВИНА
Σοφία Α. Σουλή
[Toubi's]
Περισσότερα