Βιβλία
-
ГРЕУЕСКАЯ КУΛИНАРИЯ И ВИНА
Σοφία Α. Σουλή
[Toubi's]
Περισσότερα -
Οινόκεντρος συναγωγή
Η άμπελος και ο οίνος στην αρχαιοελληνική, στην εκκλησιαστική και στη λαϊκή παράδοση
[Παύλος Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Όλα για το κρασί
Jonathan Ray
[Ψυχογιός]
Περισσότερα -
Κρασί και μεζές
Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Αναστασία Ζαρμπώνη
[Στρατηγικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Το πάντρεμα οίνων και εδεσμάτων
Με 16 συνταγές του Βασίλη Φραντζολά
Δημήτρης Α. Χατζηνικολάου
[Εκδόσεις "Οίνος ο Αγαπητός"]
Περισσότερα -
Τα ελληνικά κρασιά
Κωνσταντίνος Λαζαράκης
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Το ημερολόγιο του κρασιού 2007
Συλλογικό έργο
[Εν πλω]
Περισσότερα -
Οίνος
Πολιτισμός και Κοινωνία
Συλλογικό έργο
[Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών]
Περισσότερα -
2nd International Symposium on the Evaluation and Exploitation of Grapes of Corresponding Terroir through Winemaking and Commercialization of Wines
Book of Proceedings: Santorini, 1-3 June 2006
Συλλογικό έργο
[Ηλιότοπος Συνέδρια]
Περισσότερα -
Το αλφαβητάρι των ελληνικών κρασιών
Δημήτρης Α. Χατζηνικολάου
[Εκδόσεις "Οίνος ο Αγαπητός"]
Περισσότερα -
Εγκυκλοπαίδεια για τα κρασιά
Παρουσίαση γνωστών και άγνωστων κρασιών από ολόκληρο τον κόσμο
Christian Callec
[Καρακώτσογλου]
Περισσότερα -
Ελληνική κουζίνα και κρασιά
300 παραδοσιακές συνταγές: Μαγειρική, ζαχαροπλαστική, κρασιά
Γεώργιος Βύρας
[Αδάμ - Πέργαμος]
Περισσότερα -
Griechische Kochkunst und Weine
300 traditionelle Rezepte: Gerichte, Süssspeisen, Weine
Γεώργιος Βύρας
[Αδάμ - Πέργαμος]
Περισσότερα -
Cucina e vini della Grecia
300 ricette tradizionali: Gastronomia, pasticceria, vini
Γεώργιος Βύρας
[Αδάμ - Πέργαμος]
Περισσότερα -
Τα μυστικά του κρασιού
Ένας οδηγός στην απόλαυση
Μαρία Νέτσικα
[Ιανός]
Περισσότερα -
Οίνος
Ο ιστορικός κύκλος των κεφαλονίτικων κρασιών
Άγγελος-Διονύσης Δεμπόνος
[Διάττων]
Περισσότερα -
Κάνω το δικό μου κρασί
Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Φτιάχνοντας το κρασί μας
Γιώργος Πολίτης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Το βιβλίο του κρασιού
Συλλογικό έργο, Γιώργος Βέκιος, Διονύσης Κούκης, Αργύρης Ν. Τσακίρης
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Το αγνό κρασί
Πώς να φτιάξετε το κρασί που πίνετε χωρίς χημικά πρόσθετα
Ανέστης Πολυχρονίδης
[Καλλιεργητής]
Περισσότερα