Βιβλία
-
Μοριακή γαστρονομία
Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες
Hervé This
[Εκδόσεις Πατάκη]
Περισσότερα -
Απίκιος Άπαντα
Απίκιος
[Μελάνι]
Περισσότερα -
Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κυρίου Schott
Ben Schott
[Κασταλία]
Περισσότερα -
Αθήναιου βορβορυγμοί
Βίβιαν Ευθυμιοπούλου
[Εκδόσεις Πατάκη]
Περισσότερα -
Μην πεθάνεις πριν δοκιμάσεις αυτά τα 100 φαγητά
Stephen Downes
[Ερμείας]
Περισσότερα -
Η τέχνη της γεύσης
Οδηγός μαγειρικής τέχνης με πλήθος πληροφοριών, τεχνικών και συνταγών
Ιωάννης Δ. Φραγκάκης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Κριτική του γευστικού λόγου
Δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Κέδρος]
Περισσότερα -
artCuisine
Το φαγητό ως τέχνη
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Imako Media S.A.]
Περισσότερα -
Ελληνική γαστρονομία
34 Έλληνες chef δημιουργούν
Συλλογικό έργο
[Hot Pepper]
Περισσότερα -
Πένες σε μελάνι
Απίκιος
[Μελάνι]
Περισσότερα -
Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ
Γιώργος Κλειδαράς
[Ίων]
Περισσότερα -
Περί ορέξεως
Κάθε μέρα Κυριακή και κάθε μέρα πριγκίπισσα
Μαρία Χαραμή
[Εκδόσεις Καστανιώτη]
Περισσότερα -
Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους
Η τροφή και η γαστρονομία
Αντιγόνη Ιωαννίδου
[Κέδρος]
Περισσότερα -
Η περιπλάνηση ενός μάγειρα
Αναζητώντας το τέλειο γεύμα
Anthony Bourdain
[Νάρκισσος]
Περισσότερα -
Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή
Γιώργος Κλειδαράς
[Ίων]
Περισσότερα -
Larousse γαστρονομία
[Στρατηγικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Σειρήνεια δείπνα
Ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Andrew Dalby
[Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης]
Περισσότερα -
Ελληνική γαστρονομία
800 συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής: Ελεγμένες και δοκιμασμένες από τη σχολή Le Monde
Σοφία Α. Σκούρα
[Φυτράκης Α.Ε.]
Περισσότερα -
Κουζίνα εμπιστευτικό
Περιπέτειες στο υπογάστριο των μαγειρείων
Anthony Bourdain
[Νάρκισσος]
Περισσότερα -
Εγχειρίδιο γαστρογνωμίας
μετ΄ανακατειργασμένων εικόνων
Απίκιος
[Εκδόσεις Καστανιώτη]
Περισσότερα