Βιβλία
-
Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας
Ψάρια, οστρακόδερμα, κεφαλόποδα, φύκια & θαλασσινά φυτά
[Gastronomy Essentials]
Περισσότερα -
Νόστιμη οικονομία
Ένας πεινασμένος οικονομολόγος εξηγεί τον κόσμο
Ha-Joon Chang
[Εκδόσεις Πατάκη]
Περισσότερα -
Και έφαγον πάντες και ηυφράνθησαν...
Η γαστρονομία της Σκιάθου με το βλέμμα του Παπαδιαμάντη
Γιώργος Πίττας
[Αρμός]
Περισσότερα -
Ancient Greek Cuisine
Food. Gastronomy. Recipes
Γιάννης Αργυρίου, Ανδρέας Χάρος
[24 γράμματα]
Περισσότερα -
Όπως μαγείρευαν οι αρχαίοι Έλληνες
Τροφές. Γαστρονομία. Συνταγές
Ανδρέας Χάρος, Γιάννης Αργυρίου
[24 γράμματα]
Περισσότερα -
Λεξικό γαστρονομίας
Γληγόρης Ζώης
[Βιβλιοεπιλογή]
Περισσότερα -
Το παλιό συνταγολόγιο
Θεανώ Αβραμοπούλου
[Το Δόντι]
Περισσότερα -
Μέλι
Ένας θησαυρός γαστρονομίας
Λεωνίδας Μπέλτσος
[Εκδόσεις iWrite]
Περισσότερα -
Πόλη μου, γεύση μου, ζωή μου
İstanbulum, Tadım Tuzum Hayatım
Meri Cevik Simeonidu
[Iason Books]
Περισσότερα -
Κυκλαδικός πολιτισμός & γαστρονομία
Συλλογικό έργο
[Λευκή Σελίδα]
Περισσότερα -
Στο εστιατόριο
Η κοινωνία στο πιάτο μας
Christoph Ribbat
[Βιβλιοπωλείον της Εστίας]
Περισσότερα -
Η μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική
Hervé This, Pierre Gagnaire
[Πόλις]
Περισσότερα -
Και διηγώντας τα... να τρως
Ιστορίες και συνταγές εδεσμάτων
Μελίσσα Στοΐλη
[Κίχλη]
Περισσότερα -
Η γεύση της μνήμης
Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Ίκαρος]
Περισσότερα -
Η νέα ελληνική κουζίνα
Περί της ελληνικότητας του μουσακά, της γαστρονομικής μας ταυτότητας και της ανανέωσής της
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Ίκαρος]
Περισσότερα -
Μισοψημένο
Anthony Bourdain
[Νάρκισσος]
Περισσότερα -
Το θεσπέσιο ταξίδι στη γεύση
Nuova Gastronomia: Οι 33 γαστρονομικοί τίτλοι που θα μεσουρανήσουν στο μέλλον
Κίμων Γεωργίου
[Ταξιδευτής]
Περισσότερα -
Comedo ergo sum
Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Νόβολι]
Περισσότερα -
Εις υγείαν... με κόκκινο κρασί
Roger Corder
[Modern Times]
Περισσότερα -
Ημερολόγια κουζίνας
Μιχάλης Μιχαήλ
[Ποταμός]
Περισσότερα
