*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 20,29 €
Συσκευασία τροφίμων
Συγγραφή: · Ιωάννης Γ. Μπλούκας
Έκδοση: Απρίλιος 2004 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:328 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-508-6
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Συσκευασία" "Τροφή και ποτά - Συντήρηση"
Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη συμβολή της συσκευασίας τροφίμων στην προστασία των τροφίμων από παράγοντες του περιβάλλοντος, την αλληλεπίδραση συσκευασίας και συσκευασμένου προϊόντος και τον κίνδυνο μετανάστευσης ουσιών σε αυτό, καθώς και για τις βασικές αρχές επιλογής της κατάλληλης συσκευασίας. Περιγράφονται επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία τροφίμων όπως και οι νεότερες εξελίξεις σε σύγχρονες μεθόδους συσκευασίας των τροφίμων.
(2007) Τεχνολογία κρέατος, Σταμούλη Α.Ε.
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2004) Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων, Σταμούλη Α.Ε.
