*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 50,31 €
Επάγγελμα μάγειρας
Επαγγελματική μαγειρική
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη
Έκδοση: 2003 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:558 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-362-9
Θέμα: "Μαγειρική"
Η Επαγγελματική μαγειρική αποτελεί ένα άψογο βοήθημα συνιστώντας:
1. Ένα εργαλείο παροχής γνώσεων
2. Ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας
3. Ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία.
Βασικό χαρακτηριστικό του, αποτελεί η άρτια μέθοδος λογική-διδακτική συγκρότησή του. Περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας. Παρέχει ένα συνταγολόγιο με 650 συνταγές. Κάνει σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων και της πορείας εργασίας.
(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων
(2013) Επάγγελμα Σερβιτόρος, Ίων
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις