*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,54 €
Herbs in Cooking
Dietary Choices from Nature's Supply of Seasonings and Drugs
"Τα βότανα στην κουζίνα: Μαγειρική με επιλογές από το φαρμακείο της φύσης" (Πρωτότυπος τίτλος στα ελληνικά)
Συγγραφή: ·Μαρία Ψιλάκη ·Νίκος Ψιλάκης
Μετάφραση: ·Μαρία Μπιτσακάκη
Φωτογραφία: ·Νίκος Ψιλάκης
Έκδοση: 2002 από "Καρμάνωρ"
Σελ.:223 (24χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7448-29-4
Θέμα: "Μαγειρική" "Βότανα - Θεραπευτική χρήση"
Let's take advantage of the inexhaustible pharmaceutical range available in nature and prepare dishes which combine marvellous taste with a healthy diet.
This book aspires to be the link which will reconnect contemporary man with nature, that is, with the dietary customs which have been adopted by people in the Mediterranean for thousands of years.
In a special chapter there is detailed information regarding the commonest herbs, as well as their distinctive characteristics so that they can be easily recognized. In addition, there are 255 recipes for food preparations, herbal teas, beverages, flavoured olive oil, breads, cakes and biscuits, which can lead you through the wonderful world of natural taste. There are recipes for meals selected from the general Mediterranean region as well as recipes for creative dishes. The book contains historical, medical, cultural and mythological information which we strongly believe will help people of today get ideas for better nutrition and health!
(2024) Ένα γράμμα για σένα, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2024) Η ξενιά, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2023) Λαϊκές τελετουργίες στην Κρήτη, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2022) Ο κρυμμένος τροχός του χρόνου, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2022) Ο μάγος με τα άδεια χέρια, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2022) Οι δώδεκα μήνες και ο φαντασμένος βασιλιάς, Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
(2018) Κι οι θάλασσες σωπαίνουν, Καρμάνωρ
(2013) Δυο φεγγάρια δρόμο, Καρμάνωρ
(2007) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2006) Kretens koken, Καρμάνωρ
(2005) Λαϊκές τελετουργίες στην Κρήτη, Καρμάνωρ
(2004) Η ελιά και το λάδι στον χώρο και τον χρόνο, Ακαδημία Αθηνών
(2004) Η ελιά και το λάδι στον χώρο και τον χρόνο, Ακαδημία Αθηνών
(2004) Οίνοψ πόντος, Καρμάνωρ
(2002) Τα βότανα στην κουζίνα, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) Olivenöl, Καρμάνωρ
(2002) L'olio d' oliva, Καρμάνωρ
(2002) Olijfolie, Καρμάνωρ
(2002) Huile d'olive, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) ΟЛИBКOBOE MAGЛO, Καρμάνωρ
(2002) Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine, Καρμάνωρ
(2002) Heilkräuter in der Küche, Καρμάνωρ
(2001) Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, Καρμάνωρ
(2001) Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης, Καρμάνωρ
(2000) Μίνως ο βασιλιάς της Κρήτης, Καρμάνωρ
(2000) Die Kretische Kochkunst, Καρμάνωρ
(1999) Το ελαιόλαδο, Καρμάνωρ
(1997) Minos the King of Crete, Καρμάνωρ
(1997) The Gods of Ancient Crete, Καρμάνωρ
(1995) Monasteries and Byzantine Memories of Crete, Καρμάνωρ
(1995) klöster und Zeugnisse byzantinischer Zeit auf Kreta, Καρμάνωρ
(1995) Cretan Cooking, Καρμάνωρ
(1995) La cuidine Crétoise, Καρμάνωρ
(1995) Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια της Κρήτης, Καρμάνωρ
(1994) Μοναστήρια και ερημητήρια της Κρήτης, Ιδιωτική Έκδοση
(1994) Βυζαντινές μνήμες της Κρήτης, Καρμάνωρ
(1993) Μοναστήρια και ερημητήρια της Κρήτης, Ιδιωτική Έκδοση
() Die Kultur der Olive, Olivenöl, Καρμάνωρ
() Κρήτες θεοί, Καρμάνωρ
() Olive Oil, Καρμάνωρ
() Μοναστήρια και ερημητήρια της Κρήτης, Καρμάνωρ
() Μοναστήρια και ερημητήρια της Κρήτης, Καρμάνωρ
