*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 20,35 €
(κέρδος 5,09 €)
Κρητική παραδοσιακή κουζίνα
Το θαύμα της κρητικής διατροφής: Η πιο υγιεινή κουζίνα της Μεσογείου: Με 520 συνταγές
Συγγραφή: ·Νίκος Ψιλάκης ·Μαρία Ψιλάκη
Φωτογραφία: ·Νίκος Ψιλάκης
Έκδοση: Ιανουάριος 2001 από "Καρμάνωρ"
Σελ.:416 (25χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7448-22-7
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Διατροφή"
Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες.
Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομένων αποδεικνύει ότι οι διατροφικές συνήθειες των Κρητών του 20ου αιώνα ελαχίστως διαφέρουν από τις συνήθεις των ανθρώπων που έζησαν στο νησί σε παλαιότερες εποχές, ακόμη και κατά την αρχαιότητα. [...]
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2007) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2006) Kretens koken, Καρμάνωρ
(2002) Τα βότανα στην κουζίνα, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) Olivenöl, Καρμάνωρ
(2002) L'olio d' oliva, Καρμάνωρ
(2002) Olijfolie, Καρμάνωρ
(2002) Huile d'olive, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) ΟЛИBКOBOE MAGЛO, Καρμάνωρ
(2002) Herbs in Cooking, Καρμάνωρ
(2002) Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine, Καρμάνωρ
(2002) Heilkräuter in der Küche, Καρμάνωρ
(2001) Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης, Καρμάνωρ
(2000) Die Kretische Kochkunst, Καρμάνωρ
(1999) Το ελαιόλαδο, Καρμάνωρ
(1997) Minos the King of Crete, Καρμάνωρ
(1997) The Gods of Ancient Crete, Καρμάνωρ
(1995) Monasteries and Byzantine Memories of Crete, Καρμάνωρ
(1995) Cretan Cooking, Καρμάνωρ
(1995) La cuidine Crétoise, Καρμάνωρ
() Die Kultur der Olive, Olivenöl, Καρμάνωρ
() Olive Oil, Καρμάνωρ
