Βιβλία
-
Όψον ιστορία
Επανασύνδεση με την αρχαία ελληνική κουζίνα
Ανδρέας Χάρος
[24 γράμματα]
Περισσότερα -
Dining with the Ancient Greeks
Μαρία Θερμού
[Ολκός]
Περισσότερα -
Οι συνταγές της... πείνας
Η ζωή στην Αθήνα της περίοδο της Κατοχής
Ελένη Νικολαΐδου
[ΚΨΜ]
Περισσότερα -
Στα μαγειρεία των αρχαίων
Μαρία Θερμού
[Ολκός]
Περισσότερα -
Γαστρονομικόν
Η τέχνη της μαγειρικής στην αρχαία Ελλάδα
Γιώργος Ζ. Ηλιόπουλος
[Έναστρον]
Περισσότερα -
Ιστορία της γεύσης
Συλλογικό έργο, Paul Freedman, Alan K. Outram, Veronika Grimm, Joanna Waley - Cohen, H. D. Miller, C. M. Woolgar, Brian Cowan, Hans J. Teuteberg, Alain Drouard, Elliott Shore, Peter Scholliers
[Polaris]
Περισσότερα -
Αι της γαστρός ηδοναί
Μια προσέγγιση στην μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων
Φωτεινή - Χλόη Αττιτή
[Εκάτη]
Περισσότερα -
Χρυσές συνταγές ενός αιώνα
Οδηγός μαγειρικής: Συλλεκτική έκδοση
Νικόλαος Κ. Τσελεμεντές
[Μανιατέας, Ηλίας]
Περισσότερα -
Μαγειρεύοντας για βασιλιάδες
Η ζωή του Antonin Carême του πρώτου διάσημου σεφ
Ian Kelly
[Ενάλιος]
Περισσότερα -
Πρόσκληση σε γεύμα
Ελένη Σταμπόγλη
[Καλειδοσκόπιο]
Περισσότερα