*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι εμπρησμοί των πατριωτικών βιβλιοπωλείων το καλοκαίρι του 2008


Συγγραφή: ·Ιωάννης Χ. Γιαννάκενας
Έκδοση: Οκτώβριος 2011 από "Πελασγός"
Σελ.:40 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-522-247-7


Θέμα: "Βία" "Τρομοκρατία"

Το παρόν ειδικό τεύχος αποτελεί ένα αφιέρωμα μνήμης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν σε βάρος των Πατριωτικών εκδοτικών οίκων το καλοκαίρι του 2008.

Αποτελείται από το χρονικό των επιθέσεων, των κυριοτέρων σχετικών δημοσιευμάτων, των εκδηλώσεων δημόσιας και διεθνούς καταγγελίας αλλά και της πρωτόγνωρης και ελπιδοφόρας αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε.

Τιμώντας αυτήν την έμπρακτη συμπαράσταση ονόμασα το ανακαινισθέν βιβλιοπωλείο μου "Η Αλληλεγγύη των Φίλων".

Ένιωσα την ανάγκη να προβώ στην έκδοση αυτού του εγχειριδίου ώστε να μπορώ να το προσφέρω ως αναμνηστικό ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους τους συναγωνιστές, φίλους (επώνυμους και ανώνυμους), συμπορευτές στην Ορθόδοξη Πίστη και Μαρτυρία, συγγενείς και συναδέλφους, που χωρίς την βοήθειά τους δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να σταθώ πάλι στα πόδια μου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας