Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 36,52 €
Επάγγελμα αρτοποιός
Επίτομο
"Der Junge Backer" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Egon Schild
Μετάφραση: ·Πολυάννα Παπαφράγκου
Έκδοση: 2002 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:336 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-334-3
Θέμα: "Αρτοποιία"
[...] Η επιλογή και η σειρά της ύλης προσανατολίζονται με βάση τη "διάταξη περί επαγγελματικής κατάρτισης του αρτοποιού", καθώς και τα πλαίσια των διδακτικών προγραμμάτων του κάθε ομοσπονδιακού κράτους. Οι εξειδικευμένοι όροι που χρησιμοποιούνται ανταποκρίνονται στη σύγχρονη κατάσταση της τεχνογνωσίας και της επιστήμης του χώρου, ενώ απαιτούν και την προσωπική εμπειρία του αναγνώστη.
Η συνολική παρουσίαση της ύλης αποσκοπεί στην επαγγελματική κατάρτιση. Αυτό ισχύει για τα γενικά θέματα της βασικής εκπαίδευσης αλλά και για την επιλογή και παρουσίαση των πιο εξειδικευμένων θεμάτων άλλων επιστημονικών πεδίων. Το αυτό εφαρμόστηκε και για την περιγραφή των θρεπτικών συστατικών, βασικό σημείο των οποίων αποτελούν οι τεχνολογικές ιδιότητές τους. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Υλικά ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Υλικά αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Το αρτοποιείο, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις