*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εισαγωγή στη γνωστική θεραπεία

"Cognitive therapy: Basics and beyond" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Judith S. Beck
Μετάφραση: ·Κατερίνα Δαλαγδή ·Μαρία Δερμεντζόγλου ·Ελένη Καβάση ·κ.ά.
Επιμέλεια: · Γρηγόρης Σίμος
Υπεύθυνος Σειράς: · Γρηγόρης Σίμος
Έκδοση: Ιανουάριος 2004 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:430 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-1028-6


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

H Γνωστική θεραπεία γεννήθηκε τη δεκαετία του '60 ως μια δομημένη και βραχεία ψυχοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Από τότε και μέχρι σήμερα η ΓΘ κέρδισε τον τίτλο όχι μόνο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μορφής ψυχοθεραπείας, αλλά και αυτόν της ευρύτερα εφαρμοζόμενης σε όλο τον κόσμο, καθώς απέδειξε την αποτελεσματικότητά της σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ψυχικών διαταραχών.
Το βιβλίο της Judith Beck παρουσιάζει το βασικό θεωρητικό πλαίσιο της ΓΘ καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αποτελεσματική κλινική της άσκηση. Βοηθάει έτσι τους θεραπευτές να αναπτύξουν με τον καλύτερο τρόπο τη με γνωστικούς όρους κατανόηση του περιστατικού τους, να προγραμματίσουν μια περισσότερο αποτελεσματική θεραπευτική διαδικασία, να εμπλουτίσουν τις θεραπευτικές τεχνικές τους και να αντιμετωπίσουν άμεσα τις τυχόν δυσκολίες.
Γραμμένο με έναν όσο γίνεται πιο σαφή τρόπο, το βιβλίο αυτό, με τη βήμα προς βήμα περιγραφή της ΓΘ, απευθύνεται θαυμάσια τόσο στον αρχάριο θεραπευτή, όσο και στον περισσότερο έμπειρο κλινικό που επιθυμεί να βελτιώσει τη γνωστική προσέγγιση και τις τεχνικές του.
Μέτρο της πολύ σημαντικής συνεισφοράς του βιβλίου της Judith Beck στη ΓΘ αποτελεί και το γεγονός πως αυτό πολύ γρήγορα έγινε το βασικό εκπαιδευτικό βοήθημα σε δεκάδες πανεπιστήμια και κέντρα εκπαίδευσης στη ΓΘ σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας