*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το ξωτικό της νύστας

"The Sandman" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Udo Weigelt
Μετάφραση: · Μαρία Αγγελίδου
Εικονογράφιση: ·Sibylle Heusser
Έκδοση: Ιανουάριος 2003 από "Εκδόσεις Παπαδόπουλος"
Σελ.:32 (29χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-412-194-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Στα παραμύθια υπάρχουν ένα σωρό ξωτικά. Ένα απ' αυτά είναι και το Ξωτικό της Νύστας. Ζει σ' ένα σπιτάκι στην άκρη του ουρανού κι έχει στο κελάρι του σακιά γεμάτα νυσταλόσκονη. Τις νύχτες βγαίνει με το μεγάλο του αερόπλοιο και τη σκορπίζει πάνω από τα σπίτια των ανθρώπων, για να νυστάζουν τα παιδιά και να κοιμούνται... Μια στενοχώρια έχει μόνο το μικρό Ξωτικό της Νύστας...Θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει έναν φίλο! Μα δεν τα καταφέρνει: όπου κι αν πάει επίσκεψη, σ' όποιο σπίτι κι αν μπει, σε λίγο όλοι κοιμούνται βαθιά.... Ώσπου στο τέλος -και πέρα για πέρα αναπάντεχα-βρίσκει κάποιον που του ταιριάζει στ' αλήθεια!

(2005) Ο μυθικός μονόκερος, Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας