*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι καταπληκτικές αισθήσεις σας

36 παιχνίδια, παζλ και τρικ

"Your amazing senses" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Ron Van der Meer ·Atie Van der Meer
Μετάφραση: · Βεατρίκη Κάντζολα - Σαμπατάκου
Εικονογράφιση: ·Keiko Motoyama
Έκδοση: 2001 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:14 (26χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-0131-7


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Το ξέρατε ότι η αίσθηση της όσφρησης σας βοηθά να καταλαβαίνετε τη γεύση του φαγητού σας; Ή ότι όλα όσα βλέπετε εμφανίζονται ανάποδα στον αμφιβληστροειδή του ματιού σας; Είναι αλήθεια! Μάθετε λοιπόν περισσότερα για τα θαύματα των ανθρώπινων αισθήσεων διαβάζοντας αυτό το μοναδικό βιβλίο, που αποτελεί ένα πραγματικό εικονικό εργαστήριο. Το βιβλίο "Οι καταπληκτικές αισθήσεις σας" είναι γεμάτο με οπτικά παιχνίδια, αντικείμενα που μπορείτε να αγγίξετε, να ξύσετε και να μυρίσετε, ακόμα και με ήχους. Διαβάστε το απολαμβάνοντας το γάλα και τα κουλουράκια σας, και τότε, στις παραπάνω αισθήσεις, μπορείτε να προσθέσετε και τη γεύση!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας