*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κι ο έρωτας, εξ αποστάσεως

Μυθιστόρημα

"The Distant Lover" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Christoph Hein
Μετάφραση: · Σπύρος Ι. Δόικας
Έκδοση: 1998 από "Περίπλους"
Σελ.:219 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7131-72-Χ


Θέμα: "Γερμανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Η Κλόντια πλησιάζει τα σαράντα και είναι σίγουρη πως έχει ό,τι χρειάζεται. Μετά το διαζύγιο της ζει μόνη από επιλογή. Ζει μόνο εφήμερες ερωτικές περιπέτειες και είναι ευτυχισμένη με την ανεξαρτησία της. Η γνωριμία της με το Χένρυ, ένα γείτονά της, της χαλάει αρκετά αυτή την ηρεμία. Επί ένα χρόνο συναντιόνται δυο φορές την εβδομάδα χωρίς να έχει ο ένας από τον άλλον αξιώσεις ούτε για το παρόν ούτε για το μέλλον. Όμως ο ξαφνικός θάνατός του φέρνει στην επιφάνεια τα βαθύτερα και πραγματικά της συναισθήματα για την αλήθεια της ζωής της και όσων την έχουν στιγματίσει: γονείς, αδελφή, σύζυγος, φίλοι.

(2005) Ο κύριος Βίλενμπροκ, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1993) Ο ξένος φίλος, Παρατηρητής

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας