*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Α΄

Επάγγελμα ζαχαροπλάστης


Συγγραφή: ·Andrea Straub ·Barbara Pickhan
Μετάφραση: · Παναγιώτα Ψαλλίδα
Έκδοση: Μάρτιος 2024 από "Εκδοτικός Όμιλος Ίων"
Σελ.:116 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-400-4


Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"

Ένα εξειδικευμένο βιβλίο (το οποίο συμπληρώνεται από τον Β’ τόμο) για την πρακτική εξάσκηση όσων θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη, του Αρτοποιού, του Μάγειρα, του βοηθού Οικιακής Οικονομίας, για τους μαθητές των αντίστοιχων επαγγελματικών σχολών εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά ακόμη και για τις ανάγκες των Εργαστηριακών Ασκήσεων των φοιτητών των Τεχνολογικών Εκπαι­δευτικών Ιδρυμάτων στα τμήματα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, αλλά και των τμημάτων Οικιακής Οικονομίας των Α.Ε.Ι.

Η έγχρωμη αυτή εικονογραφημένη έκδοση, βοηθάει και κατευθύνει βήμα-βήμα τον υποψήφιο Ζαχαροπλάστη για την κατανόηση της θεωρίας, αλλά και για οποιαδήποτε Παρασκευή. Παραπομπές σε άλλες σελίδες συνδέουν μεταξύ τους τις θεματικές ενότητες και διευκολύ­νουν τη συστηματική συγκέντρωση συναφών μεταξύ τους πληροφοριών. Τα διάφορα σύμβολα και εικονίδια υποστηρίζουν τη γρήγορη αντίληψη των σημαντικών ενδεικτικών δεδομένων.

Αρχικά περιέχονται οι θεωρητικές θεμελιώδεις γνώσεις. Η κατοχή τους αποτελεί τη βάση της πρακτικής εξάσκησης. Οι παραπομπές χρησιμεύουν ως συνεκτικοί κρίκοι με τα πρακτικά μέρη του βιβλίου. Κάθε θεματική ενότητα κλείνει με έναν κατάλογο ερωτήσεων, που υποστηρίζουν με τη σειρά τους τον ενεργητικό τρόπο εργασίας.

Επίσης περιέχονται οι πρακτικές βασικές γνώσεις: Η παρουσίαση των επιμέρους φάσεων των τεχνικών προετοιμασίας και μαγειρέματος συνοδεύεται από τις αντίστοιχες εικόνες και συμπληρώνεται από πρακτικές υποδείξεις και κανόνες.

Κάθε στάδιο παρασκευής των απαραίτητων βασικών συνταγών συνοδεύεται και από την ανάλογη εικόνα. Οι κανόνες για την ετοιμασία τους, οι εξηγήσεις για τη σημασία των υλικών, καθώς και οι δυνατότητες παραλ­λαγής και άλλες υποδείξεις των συνταγών, συμπληρώνουν τις απαιτούμενες γνώσεις για τη χρήση των βασικών συνταγών. Όλες οι συνταγές έχουν υπολογιστεί τόσο για 4, όσο και για 2 άτομα.

(2024) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Β΄, Εκδοτικός Όμιλος Ίων

(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2003) Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

(2003) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ