*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,61 €
Ευτυχία. Η μοναδική αληθινή ευημερία
Συγγραφή: ·Osho
Μετάφραση: · Λίνα Σαϊσανά
Έκδοση: Απρίλιος 2025 από "Πεδίο"
Σελ.:224 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-635-932-3
Θέμα: "Συμβουλευτική"
«Η ευτυχία δεν είναι επίτευγμα.
Είναι η ίδια σου η φύση».
Osho
Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι φυσική στους ανθρώπους, δεν είναι όμως κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από δουλειά ή προσπάθεια. Πρέπει να ανακαλύψεις και πάλι την ίδια σου τη φύση. Στην Ευτυχία, ο Όσσο λέει ότι η ευτυχία είναι φυσικό παράγωγο τού να ζει κανείς τη ζωή του με αυθεντικότητα. Σύμφωνα με τον Όσσο, «Η φύση τού εαυτού είναι η ευδαιμονία. Δεν είναι μια ποιότητα τού εαυτού, είναι η ίδια του η ουσία».
Συνεπώς, η ευτυχία δεν είναι απλώς και μόνο μια σχέση με τον εαυτό. Ο εαυτός είναι ευδαιμονία. Κι όταν αρχίσεις μια αυθεντική αναζήτηση για τον εαυτό, η φυσική συνέπεια είναι ότι βρίσκεις την ευτυχία.
Η σειρά Insights – Όραμα για έναν καινούργιο τρόπο ζωής ρίχνει φως σε πεποιθήσεις και συμπεριφορές οι οποίες εμποδίζουν τα άτομα να είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Με έναν ευφυή συνδυασμό συμπόνιας και χιούμορ, ο Όσσο ενθαρρύνει τον αναγνώστη να αντιμετωπίσει αυτό που θα ήθελε περισσότερο να αποφύγει – πράγμα που δίνει ακριβώς το κλειδί για την αληθινή επίγνωση και δύναμη.
(2024) Επίγνωση. Το κλειδί για να ζεις ισορροπημένα, Πεδίο
(2024) Ωριμότητα. Η ευθύνη του να είσαι ο εαυτός σου, Πεδίο
(2024) Συγχώρεση. Η δύναμη βρίσκεται μέσα στον θυμό, Πεδίο
(2024) Θάρρος. Η χαρά του να ζεις επικίνδυνα, Πεδίο
(2024) Δημιουργικότητα. Απελευθερώνοντας τις εσωτερικές δυνάμεις, Πεδίο
(2022) Γνώση, αθωότητα και δέος, Ενάλιος
(2022) Αγάπη, ελευθερία, μοναχικότητα, Ιβίσκος

Saïsaná, Lína