*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 14,13 €
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία
Συγγραφή: ·Πάρις Κυπαρισσίου
Έκδοση: Απρίλιος 2010 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:96 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8382-22-Χ
Θέμα: "Τροφή και ποτά - Συντήρηση"
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις.
Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP.
Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.
(2008) Στοιχεία οινολογίας, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) Γνωρίζοντας τα τρόφιμα, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2002) Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2002) Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο, Le Monde / Les Livres du Tourisme
