*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 21,91 €
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz ·Andrea Straub ·Barbara Pickhan
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη · Παναγιώτα Ψαλλίδα
Έκδοση: Μάρτιος 2008 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:262 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-420-Χ
Θέμα: "Μαγειρική"
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
Περιεχόμενα:
1ο Μέρος: Τεχνολογία μαγειρικής.
Κατανομή Εργασίας, Οι Βασικές Τεχνικές της Κουζίνας, Οι Διαδικασίες του Μαγειρέματος, Ετοιμασία και Αποθήκευση, Ζωμοί, Σούπες, Σάλτσες, Μαγειρικά Λίπη και Λάδια Φαγητού, Λαχανικά, Μανιτάρια, Σαλάτες, Ειδικές Μορφές Παρασκευής Λαχανικών, Συμπληρώματα, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα
2ο Μέρος: Εργαστήριο μαγειρικής.
Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Συνταγές για Σνακ, για Σούπες, για Σάλτσες, για Σαλάτες, για Λαχανικά, για Συνοδευτικά Συμπληρώματα, για Εδέσματα αβγών, Παραδοσιακές Συνταγές, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις