*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,36 €
Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
"Der Junge Backer" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Egon Schild
Μετάφραση: ·Πολυάννα Παπαφράγκου
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Αγγελούσης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:94 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-446-3
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική" "Αρτοποιία"
Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.
Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος κώδικα τροφίμων και ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον κώδικα τροφίμων και ποτών και τον κώδικα υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Υλικά ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Υλικά αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Το αρτοποιείο, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Επάγγελμα αρτοποιός, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις