*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,98 €
Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ
"Der junge Backer, Der junge Backerin: Lehrbuch fur die Berufsausbildung" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Egon Schild ·Andrea Straub ·Barbara Pickhan
Μετάφραση: ·Πολυάννα Παπαφράγκου · Παναγιώτα Ψαλλίδα
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Αγγελούσης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:120 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-445-5
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"
Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.
Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις