Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 4,52 €
Το ψωμί
"Come nasce: Il pane" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)
Συγγραφή: ·Stefania Bigi
Μετάφραση: ·Γιώργος Κασαπίδης
Εικονογράφιση: ·Agostino Traini
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Modern Times"
Σελ.:16 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-691-204-3
Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"
Ήρθε η ώρα να πάμε στο φούρνο! Η αγαπημένη μας στιγμή της ημέρας. Ειδικά όταν πετυχαίνουμε την ώρα που ο φούρναρης της γειτονιάς βγάζει το ζεστό, φρέσκο ψωμί.
Πώς γίνεται άραγε τόσο νόστιμο το ψωμί;
Μάθετε τα μυστικά παρασκευής του, από τη στιγμή που σπέρνεται το σιτάρι μέχρι τη στιγμή που το ψωμί βγαίνει από το φούρνο.
(2008) Το γάλα, Modern Times