*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Adobe After Effects CS3

Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα

"Adobe Effects CS3: Professional Classroom in a Book" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Andrew Faulkner · Brie Gyncild
Μετάφραση: · Μαρία Γκλαβά
Έκδοση: Ιανουάριος 2008 από "Γκιούρδας Μ."
Σελ.:476 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-512-540-4


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Το βιβλίο αυτό περιέχει 14 μαθήματα που σας βοηθούν να μάθετε αυτή την εφαρμογή. Το βιβλίο καλύπτει τα βασικά θέματα του Adobe Effects και ακόμα περισσότερα, όπως απ' το πώς να προσθέσετε καρέ-κλειδιά και πώς να χρησιμοποιείται τα preset έως τεχνικές παρακολούθησης των κινήσεων και προσθήκη κλειδιών στο φόντο. Είτε είστε αρχάριοι χρήστες του After Effects είτε έμπειροι, αμέτρητες υποδείξεις και τεχνικές θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί και έμπειροι στη χρήση του προγράμματος. Ιδιαίτερα, δύο νέα μαθήματα σας μαθαίνουν ωραίες νέες λειτουργίες, όπως τα επίπεδα σχημάτων και τα εργαλεία Puppet. Μπορείτε να δουλέψετε σε όλα τα μαθήματα με τη σειρά ή να επιλέξετε μόνο εκείνα που σας ενδιαφέρουν.

(2011) Εισαγωγή στο Photoshop Elements 9, Κλειδάριθμος

(2007) Adobe Flash Professional CS3, Γκιούρδας Μ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας