*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Adobe Flash Professional CS3

Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα

"Adobe Flash CS3: Professional Classroom in a Book for Windows and Mac OS" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Brie Gyncild
Μετάφραση: ·Ελένη Γκαγκάτσιου
Έκδοση: Ιούνιος 2007 από "Γκιούρδας Μ."
Σελ.:339 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-512-529-3


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών της. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό βοήθημα - το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, δημιουργημένο με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.
Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" περιλαμβάνει 11 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει όλες τις βασικές λειτουργίες του Flash CS3, του πλέον προηγμένου περιβάλλοντος για τη δημιουργία πλούσιου, διαδραστικού περιεχομένου. Θα μάθετε πώς να προσδίδετε κίνηση σε σύμβολα, να προσαρμόζετε το Διάγραμμα Ροής Χρόνου, να δουλεύετε με στατικό και δυναμικό κείμενο, να εισάγετε αρχεία ήχου και βίντεο και να προσαρμόζετε συστατικά. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες λειτουργίες του Flash CS3, συμπεριλαμβανομένης της ActionScript 3.0 και της δυνατότητας εισαγωγής αρχείων του Illustrator. Οι ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε μαθήματος σας βοηθούν να εμπεδώσετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η δομή του βιβλίου σας παρέχει τη δυνατότητα να μάθετε το πρόγραμμα με το δικό σας ρυθμό - μπορείτε να το διαβάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επικεντρωθείτε μόνο στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.


(2011) Εισαγωγή στο Photoshop Elements 9, Κλειδάριθμος

(2008) Adobe After Effects CS3, Γκιούρδας Μ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας