*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ερευνώντας και ανακαλύπτοντας στην παραλία

"Becherlupe ahoi! Forschen und Entdecken am Meer" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Anita Van Saan
Μετάφραση: ·Κωνσταντίνος Κρίτσης
Εικονογράφιση: ·Susanne Wechdorn
Έκδοση: Μάιος 2007 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:64 (15χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2168-7


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Γιούπι! Επιτέλους διακοπές! Εμπρός, στη θάλασσα! Θα πρέπει να πάρουμε μαζί μας την ομπρέλα για τον ήλιο, τα μαγιό και τα κουβαδάκια μας - αλλά, προπάντων, το δοχείο μεγεθυσμένης παρατήρησης!
Με τη βοήθεια αυτού του μικρού χρωματιστού δοχείου μπορείς να ζήσεις απίστευτες περιπέτειες στην παραλία. Κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα, οτιδήποτε και να βρεις στην παραλία - σαλιγκάρια, μύδια, φυτά, χρωματιστές πέτρες! Ακόμα κι αν θες να παρατηρήσεις ζωντανά θαλάσσια ζώα, κανένα πρόβλημα! Γέμισε απλά με λίγο θαλασσινό νερό το δοχείο, και είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τα μυστικά της παραλίας!

(2011) 365 πειράματα, ένα για κάθε μέρα, Εκδόσεις Πατάκη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας