*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εικόνες από την αγροτική ζωή

"L' imagerie de la ferme" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Émilie Beaumont ·Marie Renée Pimont
Μετάφραση: · Μαίρη Πίνη
Εικονογράφιση: ·Marie - Christine Lemayeur ·Bernard Alunni ·François Ruyer
Έκδοση: Οκτώβριος 2006 από "Modern Times"
Σελ.:134 (22χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-429-1


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Οι μικροί αναγνώστες ανακαλύπτουν την αγροτική ζωή, ενώ επισκέπτονται καλλιέργειες καπνού, βαμβακιού και κηπευτικών και χώρους όπως μια γαλακτοκομική μονάδα και ένα τυροκομείο. Οι ουσιαστικές πληροφορίες που παρέχονται με σύντομα και κατανοητά κείμενα, καθώς και τα έξυπνα κουίζ, οι χαρούμενες κατασκευές και οι απλές συνταγές μαγειρικής θα βοηθήσουν τα παιδιά να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία για τη ζωή του ανθρώπου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας