*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εικόνες από τα μεταφορικά μέσα

"L' imagerie des transports" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Émilie Beaumont ·Marie - Renée Guilloret
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ελιασά
Εικονογράφιση: ·Isabella Misso ·Raffaella Cosco ·Andrea Bianchi ·κ.ά.
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2006 από "Modern Times"
Σελ.:130 (22χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-343-0


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Τώρα τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν τα διάφορα μέσα μεταφοράς, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια, μέσα από απλά κείμενα και υπέροχες εικόνες. Οι απόπειρες του ανθρώπου να διασχίσει την ξηρά, να κατακτήσει τη θάλασσα και τους αιθέρες παρουσιάζονται παραστατικά, με χρονολογική σειρά. Χάρη στις "Εικόνες", τα παιδιά μαθαίνουν τα μέσα που επινοήθηκαν για τη μετακίνηση και τη μεταφορά εμπορευμάτων, ανακαλύπτοντας έτσι το μεγαλείο του ανθρώπινου νου, την εφευρετικότητα και την αστείρευτη φαντασία του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας