*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 17,81 €
Λεξικό για λάδι και ξύδι
Προέλευση, γεύση, χρήση, συνταγές
Συγγραφή: ·Anne Iburg
Μετάφραση: ·Πασχαλία Ρήγα
Έκδοση: 2006 από "Τζιαμπίρης - Πυραμίδα"
Σελ.:299 (18χ15), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8208-24-6
Θέμα: "Ελαιόλαδο" "Ξύδι"
Οι πιο γνωστές ποικιλίες ξυδιού και λαδιού από το Α ως το Ω σε εικόνες.
- Τα πάντα για την ιστορία, την παραγωγή, τα συστατικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.
- Λάδι και ξύδι στην κουζίνα - γεύση, χρήση και αποθήκευση.
- Αφθονία νέων και παραδοσιακών συνταγών.
- Λάδι και ξύδι στο νοικοκυριό.
- Πώς να παρασκευάσετε δικό σας ξύδι και λάδι.
- Πού και πώς να επιλέξετε το τέλειο λάδι και ξύδι.
(2006) Λεξικό για μπαχαρικά, Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
(2006) Λεξικό για τυριά, Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
(2001) Καλοκαιρινή κουζίνα, Εκδόσεις Πατάκη
