Βιβλία
-
Το ελαιόλαδο και ο βιολειτουργικός του ρόλος
Απόστολος Κ. Κυριτσάκης
[Ιδιωτική Έκδοση]
Περισσότερα -
Οδηγός ελαιοκαλλιέργειας
Μια ολιστική προσέγγιση. Για ερασιτέχνες και επαγγελματίες
Μάρκος Ψαρρός
[MP & Associates]
Περισσότερα -
Ελιά & λάδι. Ζωή & φως
Το διαβατήριο του κρητικού λαδιού & του κρητικού διαιτολογίου
Μιχάλης Ε. Πριναράκης
[Βιβλιοεπιλογή]
Περισσότερα -
5 Movements, 1 Flavor for 6 Friends
Olive Oil Pasta Recipes
Κώστας Ντερέκας
[Mystis Editions]
Περισσότερα -
5 Schritte, 1 Geschmack für 6 Freunde
Rezepte für teigwaren mit Olivenöl
Κώστας Ντερέκας
[Mystis Editions]
Περισσότερα -
5 gestes, 1 gout pour 6 amis
Recettes de pâtes et d'huile d'olive
Κώστας Ντερέκας
[Mystis Editions]
Περισσότερα -
5 ДВИЖΕΗИЙ 1 УΓΑЩΕΗИЕ ДЛЯ 6 ДРУЗЕЙ
Κώστας Ντερέκας
[Mystis Editions]
Περισσότερα -
Museum of Industrial Olive Oil Production in Lesvos: A Guide
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Μουσείο βιομηχανικής ελαιουργίας Λέσβου
Οδηγός
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Η ελιά και το λάδι στον αρχαίο ελληνικό κόσμο
Σοφοκλής Χατζησάββας
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Η ένταξη της ατμοκίνησης και της ντιζελοκίνησης στο χώρο της βιομηχανικής ελαιουργίας
Αντώνης Πλυτάς
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Βιομηχανική ελαιουργία
Αντώνης Πλυτάς
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Πυρηνελαιουργία, ραφιναρία, σαπωνοποιία
Αντώνης Πλυτάς
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Olive Oil
The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (chinese)
Νίκος Ψιλάκης, Μαρία Ψιλάκη
[Καρμάνωρ]
Περισσότερα -
Ελιά και λάδι
Το ελαιόλαδο στην ελληνική μαγειρική
Ρεγγίνα Μουστεράκη
[Κ. Αδάμ Εκδοτική]
Περισσότερα -
Ελαιόλαδο
Συμβατικό και βιολογικό, βρώσιμη ελιά και πάστα ελιάς
Απόστολος Κ. Κυριτσάκης
[Ιδιωτική Έκδοση]
Περισσότερα -
ΟЛИВКИ & МАСЛО
Κατερίνα Τσουχτίδη
[Toubi's]
Περισσότερα -
Δρόμοι του λαδιού στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο κατά την αρχαιότητα
Ιωάννης Α. Πίκουλας
[Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς]
Περισσότερα -
Λεξικό για λάδι και ξύδι
Προέλευση, γεύση, χρήση, συνταγές
Anne Iburg
[Τζιαμπίρης - Πυραμίδα]
Περισσότερα -
12 μήνες με την ελιά
[Πολιτιστικό Ίδρυμα "Δρόμοι της Ελιάς"]
Περισσότερα