*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαθαίνω να γράφω για πράγματα που κάνω

Περιγραφικά κείμενα, επιστολές, προσκλήσεις, άρθρα εφημερίδας

"Start Writing: About Things I Do" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Penny King ·Ruth Thomson
Μετάφραση: ·Μαίρη Γραμμένου
Εικονογράφιση: ·Sara Walker ·Beccy Blake ·Melanie Mansfield ·κ.ά.
Έκδοση: Απρίλιος 2006 από "Modern Times"
Σελ.:31 (30χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-399-6


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Είναι συναρπαστικό να γράφεις ένα άρθρο σε εφημερίδα, ένα γράμμα στον αγαπημένο σου συγγραφέα ή μια πεντανόστιμη συνταγή.
Με ολοζώντανες εικόνες και χρήσιμες συμβουλές, το βιβλίο αυτό καθοδηγεί τα παιδιά πώς να γράψουν ένα περιγραφικό κείμενο, μια πρόσκληση, μια επιστολή, ένα άρθρο εφημερίδας, μια διαφήμιση, αλλά και πώς να διατυπώσουν επιχειρήματα. Θέματα χιουμοριστικά, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, εναλλακτικές προτάσεις, μικρά μυστικά και ολοκληρωμένα υποδείγματα εκθέσεων ενθαρρύνουν τα παιδιά του Δημοτικού να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και την ικανότητά τους στο γράψιμο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας