*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τρίτη περίοδος Γιαννούλη Χαλεπά


Επιμέλεια: ·Πέρης Ιερεμιάδης
Φορέας: ·Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
Έκδοση: 2005 από "Ίνδικτος"
(36χ30), Άγνωστο Δέσιμο


Θέμα: "Γλυπτική" "Γλύπτες" "Τέχνη - Κατάλογοι"

Η παρούσα δεύτερη έκδοση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη μόνιμη έκθεση των έργων του Γιαννούλη Χαλεπά στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού σε αίθουσα που φέρει το όνομά του και είναι χορηγία του Πανελληνίου Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

"Παρουσιάζονται εδώ έργα της τρίτης περιόδου του Γιαννούλη Χαλεπά. Στοιχεία λεπτομερή για τον Χαλεπά βρίσκονται αφ' ενός μεν στις δημοσιεύσεις του Στρατή Δούκα ο οποίος φιλόπονα παρακολούθησε και κατέγραψε τη δημιουργία και το βίο του αφ' ετέρου δε στη μεταγενέστερη πολυτελή και πλήρη έκδοση της Εμπορικής Τραπέζης που έκαμε ο Μαρίνος Καλλιγάς. [...]"
(Πέρης Ιερεμιάδης, 1979)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας