*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρώτη μου Βίβλος

"My very first bible" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lois Rock
Μετάφραση: ·Ράνια Ζωίδη
Εικονογράφιση: ·Alex Ayliffe
Έκδοση: Ιανουάριος 2005 από "Σαββάλας"
Σελ.:256 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-445-5


Θέμα: "Βίβλος - Βιβλία για παιδιά"

Πριν δημιουργηθεί ο κόσμος δεν υπήρχε τίποτα. Δεν υπήρχαν ο ουρανός και τ’ αστέρια, ούτε η μέρα και η νύχτα. Μόνο πυκνό σκοτάδι. Η γη ήταν έρημη και χωρίς σχήμα. Τότε ο Θεός είπε: "Να γίνει φως". Κι αμέσως το φως έλαμψε παντού. Ο Θεός χώρισε το φως από το σκοτάδι. Ονόμασε το φως "ημέρα" και το σκοτάδι "νύχτα".
Η πρώτη μου Βίβλος περιλαμβάνει τις πιο γνωστές ιστορίες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά. Η Κιβωτός του Νώε, ο Μωυσής, ο Ιωνάς και η φάλαινα, ο μικρός Χριστός, ο καλός Σαμαρείτης, ο Χριστός και οι μαθητές του και πολλές άλλες ιστοριούλες, θα βοηθήσουν τα παιδιά να προσεγγίσουν τη θρησκεία.
Με σεβασμό απέναντι στο αυθεντικό κείμενο, οι ιστορίες είναι διατυπωμένες με σαφήνεια και απλότητα, ώστε να είναι εύληπτες. Η εικονογράφηση, απλή, αλλά πλούσια σε χρώματα, θα αγγίξει τόσο τους ενήλικες όσο και τους νεαρούς αναγνώστες

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας