*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

C.R.S.-G.D.S., συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή


Συγγραφή: · Ζωή Κωστομούδη - Κυριακοπούλου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2003 από "Προπομπός"
Σελ.:258 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7860-34-9


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Τουρισμός"

[...] Η ιδέα για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου καλλιεργήθηκε όταν, ως εκπαιδεύτρια σε σχολές και ιδρύματα στον τομέα "Τουρισμός", με εξειδίκευση στα συστήματα κρατήσεων, διαπίστωσα την παντελή έλλειψη ενός συγγράμματος που θα βοηθούσε τους εκπαιδευόμενους στην κατανόηση των συστημάτων κρατήσεων και το οποίο θα αποτελούσε βοήθημα στην περαιτέρω επαγγελματική τους πορεία.
Βασισμένη στην πείρα που μου προσέφερε η πολύχρονη ενασχόλησή μου στον τουριστικό χώρο, στην εξειδίκευσή μου στην εκπαίδευση, όσον αφορά τα Συστήματα Κρατήσεων, και στο ενδιαφέρον μου, που παρέμεινε αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια, πήρα την απόφαση για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου με την ελπίδα να καλύψω όσο το δυνατόν το κενό στην ελληνική τουριστική βιβλιογραφία όσον αφορά τα συστήματα κρατήσεων.
Θέλω να διευκρινήσω στους αναγνώστες αυτού του βιβλίου ότι για όρους που είναι κοινά αποδεκτοί στον τουριστικό χώρο, διεθνώς έχει χρησιμοποιηθεί η αγγλική γλώσσα.
Επίσης, θέλω να καταστήσω σαφές ότι το υλικό που εμπεριέχεται στην παρουσίαση, την ιστορική αναδρομή και την περιγραφή των προϊόντων του κάθε συστήματος χωριστά δεν εκφράζουν την άποψη της συγγραφέως, αλλά έχει καταγραφεί όπως ακριβώς παρουσιάζεται στα ίδια τα συστήματα κρατήσεων. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας