*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Kitou Astrocyte


Συγγραφή: ·Ανδρέας Δρανδάκης
Εικονογράφιση: ·Ανδρέας Δρανδάκης
Έκδοση: 2003 από "Οξύ"
Σελ.:85 (22χ16), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8324-34-3


Θέμα: "Κόμικς" "Επιστημονική φαντασία"

Το άλμπουμ Kitou Astrocyte είναι η εικονογραφημένη αίσθηση ενός μελλοντικού παρόντος. Μέσα από την αφήγηση φανταστικών χαρακτήρων, ο συγγραφέας και εικονογράφος αποπειράται μια μυθοπλασία των αισθημάτων και των αισθήσεων που φαντασιωνόμαστε όλοι όταν τοποθετούμε τον εαυτό μας σε ένα χώρο αχρονικό, εσωτερικό, στη σφαίρα του προσωπικού μας "αστροκυττάρου". Πώς θα είναι η ζωή μας στο μέλλον;
To άλμπουμ περιλαμβάνει σαράντα εικονογραφημένα πορτραίτα - ζωγραφικές εικόνες - των πρωταγωνιστών μιας φανταστικής ιστορίας η οποία διαδραματίζεται στα "σωτήρια έτη" 2010 - 2550, μια εποχή όπου η Γη παραδίδεται στην προδιαγεγραμμένη, μοιραία πορεία της.
Οι ήρωες μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους καταγράφουν, αυτό το μέλλον με έναν τρόπο αφηρημένο, ποιητικό και φανταστικό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας