*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι αγνοημένοι

"The ignored" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Bentley Little
Μετάφραση: · Βασίλης Μπαμπούρης
Υπεύθυνος Σειράς: · Βασίλης Μπαμπούρης
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2002 από "Οξύ"
Σελ.:391 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8324-00-9


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ο Μπομπ Τζόουνς είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος: τίποτα στη ζωή του δεν είναι ξεχωριστό, τίποτα δεν ξεφεύγει από τον μέσο όρο. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μπομπ Τζόουνς είναι τόσο συνηθισμένος, που όλοι γύρω του παύουν να του δίνουν σημασία, παύουν να τον βλέπουν. Ο Μπομπ Τζόουνς είναι Αγνοημένος.
Ολομόναχος, θα φθάσει στα πρόθυρα της παραφροσύνης και τότε θα γνωρίσει κι άλλους σαν κι αυτόν: ανθρώπους απρόσωπους, άσημους και πέρα για πέρα συνηθισμένους. Οι νέοι φίλοι του θα τον στρατολογήσουν στην τρομοκρατική τους οργάνωση, το Επαναστατικό Μέτωπο Υπέρ των Κοινών Ανθρώπων, και ο Φίλιπ, ο αινιγματικός μα χαρισματικός ηγέτης τους, θα του εξηγήσει το ανατριχιαστικό του σχέδιο. Η ώρα της εκδίκησης των Αγνοημένων έχει έρθει!

(2004) Αποκάλυψη, Οξύ

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας