*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ουλές

"Scar culture" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Toni Davidson
Μετάφραση: ·Ρένη Παπαδάκη
Υπεύθυνος Σειράς: ·Τάσος Νικογιάννης
Έκδοση: Μάιος 2001 από "Οξύ"
Σελ.:300 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8068-62-2


Θέμα: "Σκοτσέζικη πεζογραφία - Μυθιστόρημα "

Εικονοκλάστες ψυχίατροι στις δύο όχθες του Ατλαντικού συνεργάζονται για να εφαρμόσουν αμφιλεγόμενες μεθόδους που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ ξανά. Αντικείμενά τους τρία άτομα που υπέστησαν σκληρή σεξουαλική κακοποίηση σε παιδική ηλικία, και στα οποία η ορθόδοξη ψυχοθεραπεία δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Αγνοώντας τους κινδύνους και αδιαφορώντας για την υποληψή τους, οι γιατροί διενεργούν αμφισβητήσιμα πειράματα που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Οι "Ουλές" αποτελούν το ελπιδοφόρο και συναρπαστικό ντεμπούτο του Toni Davidson, που τον καταξιώνει ως έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του νέου κύματος της σκωτσέζικης λογοτεχνίας, δίπλα στους Welsh, Warner και Galloway.Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας